Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws

Meer nieuws
ACV-Transcom en BTB voeren vandaag in de haven van Gent al voor de tweede keer actie tegen een schip van de Duitse rederij Blumenthal. De actie past in een internationale campagne van de internationale transportwerkersfederatie (ITF) tegen de rederij, die is opgestart na een heel aantal schrijnende getuigenissen over de leef- en werkomstandigheden aan boord van de schepen.
Lees meer
luchtverkeersleider klein
Het syndicaal comité van ACV-Transcom bij skeyes- samengesteld uit vertegenwoordigers van de luchtverkeersleiders (uit CANAC en de regio’s), technici (ATSEPs), meteo en administratie – schaarden zich achter een verwerping van het voorgelegde voorstel van de directie op het bijzonder paritair comité van 10 mei.
Lees meer
diamantbewerker2
Iedereen die werkzaam is in de diamantsector, hetzij op technisch, hetzij op administratief vlak, kan zich nog tot 15 mei kandidaat stellen voor de titel van laureaat van de Arbeid in het label Toekomst van het Beroep (Brons), Professional in het Beroep (Zilver) of Expert in het Beroep (Goud). Lees hier hoe je je kan kandidaat stellen
Lees meer
Op 15 april hebben de drie vakbonden bij Proximus aan de directie een reeks alternatieven voorgesteld voor de herstructurering waarbij 1.900 jobs zouden moeten verdwijnen. De directie zal die voorstellen nu één voor één bekijken. Wij verwachten binnen een maand, dus tegen 15 mei duidelijke antwoorden.
Lees meer
Meer nieuws

Oproep diamantbewerkers: stel je kandidaat voor titel 'laureaat van de arbeid'