• Red onze trein!

  Lees meer
  Red onze trein 720
 • Kinderfeest

  Op zondag 6 december geeft ACV-Transcom een groot kinderfeest in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Inschrijven is...

  Lees meer
  Kinderfeest 2015 carrousel
 • Transcom-Info

  Op deze pagina kan je de digitale versie van ons ledenblad Transcom-Info doorbladeren.

  Lees meer
  Logo ACV-Transcom
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws

Meer nieuws
ACV-Transcom ijvert al lang dat de luchthavenbeheerders een eigen en sterke sector worden. Dit als een onderdeel binnen een globaal, nationaal gecoördineerd luchthavenbeleid voor ons land waar elke overheid – zowel Vlaanderen, Brussel, Wallonië als het federaal niveau – haar verantwoordelijkheid opneemt om ons land als logistieke draaischijf verder te ontwikkelen. De meerwaarde die een goed luchthaven en luchtvaartbeleid kunnen genereren kan in belangrijke mate bijdragen tot deze logistieke ketting.
Lees meer
Zonet bereikte bpost samen met de sociale partners een akkoord over zaterdagwerk. ACV-Transcom ging niet akkoord met het voorstel.
Lees meer
Hou het treinpersoneel op de trein
In het kader van onze campagne ‘Red onze trein’ vraagt ACV-Transcom op 29 oktober aandacht voor het treinpersoneel. Het krijgt daarin steun van het ETF (Europese vakbond voor transportwerknemers), dat tegelijkertijd een campagne om het treinbegeleidingspersoneel aan boord van de trein te houden in een tiental Europese landen lanceert.
Lees meer
Flyerteam callcenters
In oktober organiseren vakbonden over de hele wereld acties om de werknemers in contactcenters te ondersteunen en hun belangen te verdedigen. Dit jaar ligt de klemtoon op eerlijke contracten voor de uitzendkrachten in de callcenters.
Lees meer
De werkonderbreking van donderdag en vrijdag in de verschillende sorteercentra ligt onder vuur omdat er duizenden arbeidsplaatsen op het spel zouden worden gezet. Deze kritiek veroorzaakt onnodige paniek bij het personeel.
Lees meer
Meer nieuws

Prioriteiten openbare sector

Samen met andere vakbonden van de openbare sector stelden we op 22 september onze prioriteiten voor tijdens het event 'Gezond Openbaar'. Onder andere de terugtredende overheid, sociaal overleg en pensioenen kwamen aan bod.

Schrijf je hier in voor ons kinderfeest!