• Transcom-Info

    Op deze pagina kan je de digitale versie van ons ledenblad Transcom-Info doorbladeren.

    Lees meer
    Logo ACV-Transcom
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws

Meer nieuws
Eurotunnel Calais
Haar survivalkit bestaat uit fruit, water, een dekentje en extra sloten. Die moeten er voor zorgen dat er geen asielzoekers in haar bestelwagen kruipen. Kelly Hietbrink is chauffeur en neemt mij via Calais mee naar het Verenigd Koninkrijk.
Lees meer
Om zwartwerk en sociale dumping tegen te gaan, willen de sociale partners (ACV-Transcom, BTB-ABVV en G.T.L.) meewerken aan de noodzakelijke modernisering van de taxisector. Ze halen hiervoor drie mogelijke pistes aan.
Lees meer
De treinbestuurdersvakbond ASTB besliste zeven zaterdagen te staken. ACV-Transcom geeft voorrang aan overleg en sociale dialoog en dus zijn deze stakingen niet op zijn plaats.
Lees meer
Actie sociale dumping Thyssen
Na afloop van de actie tegen sociale dumping (24/07) zaten we aan tafel met Marianne Thyssen, Europees Commissaris voor Werk. Daar stelden we de oplossing voor: onze 14 maatregelen tegen sociale dumping.
Lees meer
De werkgeversorganisatie VBO (Het Verbond van Belgische Ondernemingen) gaat alle gesprekken uit de weg in het nieuwe paritair subcomité luchthavenbeheer (PSC 315.03). Ze hebben pas tijd eind september, terwijl de sector voor heel wat uitdagingen staat en er toch heel wat werk op de plank ligt.
Lees meer
Meer nieuws

Dag van de Zeevaarder

Op de Internationale dag van de Zeevaarder staan we stil bij de carrière van de zeevaarder. Waarom kiezen ze voor een carrière op zee?