• Red onze trein!

  Lees meer
  Red onze trein 720
 • Kinderfeest

  Op zondag 6 december geeft ACV-Transcom een groot kinderfeest in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Inschrijven is...

  Lees meer
  Kinderfeest 2015 carrousel
 • Transcom-Info

  Op deze pagina kan je de digitale versie van ons ledenblad Transcom-Info doorbladeren.

  Lees meer
  Logo ACV-Transcom
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws

Meer nieuws
Red onze trein
ACV-Transcom voerde vanmorgen een brede informatiecampagne bij de reizigers om ze te informeren over de achterliggende bedoelingen van het moderniseringsplan van minister Galant.
Lees meer
ACV-Transcom heeft zich altijd verzet tegen liberalisering en heeft over de jaren verschillende acties gevoerd op nationaal en Europees niveau. Tevergeefs, de Europese richtlijnen hielden vast aan de liberaliseringsgedachte.
Lees meer
Bomar Mercury
In een periode van drie maanden vonden er drie ernstige incidenten en meerdere ernstige arbeidsongevallen plaats. Meer bepaald gaat het over intoxicatie door gevaarlijke benzeenhoudende gassen aan boord van schepen. We stelden de nodige vragen aan minister Galant en staatssecretaris Tommelein.
Lees meer
De Brusselse rechtbank van Koophandel verbiedt Uberpop in Brussel. Deze uitspraak komt niet als een verrassing en ACV-Transcom is dan ook verheugd met het vonnis.
Lees meer
Het plan van minister Galant is niet zo ambitieus als aangekondigd werd. Integendeel, het is een bedreiging voor de toekomst van onze spoorwegen. In plaats van onmiddellijk te gaan voor de staking, verkiest ACV-Transcom een brede informatiecampagne op te starten om de gevaren van het moderniseringsplan maximaal bekend te maken.
Lees meer
Meer nieuws

Prioriteiten openbare sector

Samen met andere vakbonden van de openbare sector stelden we op 22 september onze prioriteiten voor tijdens het event 'Gezond Openbaar'. Onder andere de terugtredende overheid, sociaal overleg en pensioenen kwamen aan bod.

Vacature communicatiemedewerker

We zijn op zoek naar een nieuwe communicatiemedewerker. Onder 'lees meer' vind je de vacature. Solliciteren kan nog tot en met 16 oktober.
Lees meer

Schrijf je hier in voor ons kinderfeest!