Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws

Meer nieuws
jol
Een jol, een kleine boot waarmee loodsen in de haven naar een vaartuig worden gebracht om dat veilig in of uit de haven te loodsen, kapseisde maandagochtend vroeg. Gelukkig konden de twee bemanningsleden uit het water worden gehaald. Wel stelt ACV-Transcom zich ernstige vragen bij de snelle hervatting van de beloodsingen, zonder de oorzaak van het ongeval te kennen.
Lees meer
luchthaven Oostende
Begin november vernietigde de Raad van State de regeling voor de nachtvluchten op de luchthaven van Oostende. Daardoor zullen voorlopig geen vliegtuigen met een te hoge geluidsproductie meer kunnen landen en opstijgen op de luchthaven. ACV-Transcom betreurt deze beslissing.
Lees meer
Belangrijk bericht aan de uitzendkrachten: Wil u nog vóór de collectieve sluiting uw eindejaarspremie en syndicale premie ontvangen? Stuur dan uw aanvraag zo vlug mogelijk en rechtstreeks naar 1 van de volgende secretariaten van het “vervoer over de weg”
Lees meer
Woensdag 14 november overleed in de haven van Dublin een bemanningslid van een containerschip door een ongeval bij het vastmaken van een container. Het bewijst nog maar eens dat lashing gevaarlijk en gespecialiseerd werk is, dat door hiervoor opgeleide havenarbeiders moet worden gedaan. De Internationale Transportwerkersfederatie (ITF) en ACV-Transcom leven mee met de familie van de man.
Lees meer
Solidariteitsactie2
Veel volk deze voormiddag in de vertrekhal van de luchthaven van Zaventem voor de solidariteitsactie met de werknemers van Aviapartner die vandaag al voor de zesde dag aan het staken zijn voor betere werkomstandigheden en voldoende personeel.
Lees meer
Meer nieuws

Zika