We vragen meer uitleg over geruchten ontslagen bijProximus

Bericht aan onze leden van Proximus: 
Wij willen eerst en vooral u en uw omgeving de mooiste wensen overmaken voor 2019. In 2019 kan u weer rekenen op een team van afgevaardigden die er zijn met raad en daad voor al uw vragen. 
Gisteren heeft u via verschillende media vernomen dat het ACOD meent weten dat er 2.000 banen op de helling zouden staan bij Proximus. Uw ACV-Transcom werd hierover door terecht ongeruste leden aangesproken. 
Bij Proximus hebben de syndicale partners en de directie wekelijks sociaal overleg. Op het laatste sociaal overleg van 08/01/2019 hebben wij van Proximus NIETS vernomen over mogelijke ontslagen. Zelf zijn wij ook een beetje verrast door de verspreide vermeende informatie. Deze manier van communicatie behoort niet tot de huisstijl Proximus die wij (tot vandaag) kennen. ACV-Transcom zal vandaag aan de directie bij Proximus tekst en uitleg vragen. 
Wij engageren ons om de Sociale dialoog op een correcte, duidelijke & transparante manier te blijven voeren. Herinner u hierbij dat ACV-Transcom zich steeds (eenzaam) heeft verzet tegen welke vorm van ontslag ook. Zo nodig ondersteund met syndicale acties. Van zodra wij meer duidelijk kunnen bieden “over deze in de media verschenen berichten”, zullen wij jullie informeren