Je dossier raadplegen?

E-services
Wat kunnen onze e-services voor je betekenen? 
  • Check na inloggen je syndicaal e-dossier via 'mijn profiel' 
Je kan online je persoonlijke gegevens en je tewerkstellingsgegevens consulteren en direct aanpassen. Zo blijf je verzekerd van een goede service en gedegen informatie. Want om je die te kunnen geven, is het belangrijk dat we de juiste gegevens van je kennen. Bijvoorbeeld een e-mailadres om je een digitale nieuwsbrief te kunnen sturen. Of een persoonlijk adres zodat je brieven en andere correspondentie kunt ontvangen. 

Hoe ga je tewerk?
Als je inlogt via de groene button rechtsboven 
'inloggen' verschijnt automatisch de button 'mijn profiel'. Door daar op te klikken kan je in een handomdraai je persoonlijke gegevens en je tewerkstellingsgegevens online aanpassen. Inloggen met eID staat garant voor de meeste mogelijkheden en de snelste verwerking van je aan
passingen.
  • E-dossier werkloosheid
Als je werkloos bent kan je via deze website je e-dossier werkloosheid opvolgen. Dat bespaart je een bezoek aan een ACV-dienstencentrum. En je kan ook online stempelen. Lees meer over de mogelijkheden van eC3 online stempelen.

Extra info op deze site

ACV-leden kunnen een scala aan extra pfd-bestanden downloaden rond de sociale wetgeving. Sommige andere publicaties zijn alleen voorbehouden aan leden. En berekeningstools over bijvoorbeeld tijdkrediet en jaarlijkse vakantie kunnen alleen door ACV-leden gebruikt worden. Ook kan je als lid uitgebreide info over de lonen in je sector vinden (een samenwerking met Kluwer).


Inloggen is de boodschap

Log in als ACV-lid voor meer tools en informatie. Voor sommige toepassingen heb je ook je eID nodig.