• 20 september: Nationale betoging CETA en TTIP

    Lees meer
    stop TTIP groot
  • 29 september manifestatie: 2 jaar regering Michel - geen reden...

    Lees meer
    2 jaar Michel 970
 

Wie zijn wij?

Jong-Transcom is er voor alle leden van ACV-Transcom die jong zijn of zich jong voelen. 

Cartoon

In actie

Meer nieuws
Levensloopklein
Via het boekje “Het Spoor” riep Railcare alle medewerkers van NMBS, INFRABEL en HR-RAIL op om zich in te zetten voor het goede doel door deel te nemen aan Levensloop. Dit evenement werd dit jaar voor het eerst georganiseerd voor bedrijven. De bedoeling was om met een team van min. 10 personen 24 uur lang te lopen en/of wandelen op een parcours in en rond het Koning Boudewijn stadion in Brussel. Per team moest er telkens minimum 1 persoon op het parcours staan. In totaal waren er 1333 deelnemers waarvan 300 spoorwegmedewerkers. Van de 27 teams waren er 10 van de Belgische Spoorwegen !
Lees meer
Naar aanleiding van het treinongeval zondagavond laat in Saint-Georges-sur-Meuse wenst ACV-Transcom haar oprechte medeleven te betuigen aan de families van de drie dodelijke slachtoffers, de gewonden die nog in het ziekenhuis verblijven en hun familie, en de reizigers die gelukkig ongedeerd bleven, maar uiteraard eveneens zwaar aangeslagen zijn.
Lees meer
ACV 160420 Manif de rek is eruit banner
APR 20

Manifestatie: de rek is er uit

Op 13 april voerde het ACV op het Albertinaplein een eerste blitsactie voor het behoud van de 38 urenweek. Het ACV wil de druk voor het behoud van de 38 urenweek en voor werkbaar werk nog verder opvoeren. Daarom organiseert het ACV  een betoging op 20 april in Brussel.Op 20 april was al een betoging voorzien rond jongeren en werk. Deze actie wordt na de recente regeringsbeslissingen, uitgebreid met de strijd voor het behoud van de 38-uren week en voor echt werkbaar werk voor jong en oud, in de openbare en de privésector.
Meer nieuws

Fotoreportage manifestatie 2 jaar Michel 29/09/2016

ACV-Transcom op de manifestatie '2 jaar Michel, geen gelukkige verjaardag!'

Word gratis lid van de Jongerenvakbond

Geef je carrière een vliegende start met ACV GO

Geef je carrière een vliegende start met ACV GO

ACV lanceert ACV GO, een uniek lidmaatschap waarmee je als jongere tot 25 jaar kan genieten van alle steun die je nodig hebt bij het begin van je professionele leven. Van loon- en loopbaanadvies tot juridische bijstand, van individuele belangen tot collectieve akkoorden voor alle werknemers. En dat voor maar €10/maand. Of 33 cent per dag.

Militant van de maand