Lid worden?

Je bent tewerk gesteld bij NMBS – INFRABEL of HR-RAIL.
Als gesyndiceerde bij ACV heb je een goede bondgenoot om je belangen te verdedigen en je loopbaan verder uit te bouwen.
Zoals je ondertussen wel al gemerkt hebt is de spoorwegen een wereld op zich met specifieke reglementering, noden en zorgen. Meer hierover vind je terug in onze onthaalbrochure.
De sector spoorwegen valt onder de centrale ACV-Transcom. Wij van ACV-Transcom spoorwegen zijn specialist in het statuut, de ARPS bundels, het ARAD en noem maar op. Naast het behartigen van de belangen van alle spoormensen, statutair en niet-statutairen kan je bij ons ook terecht voor vragen allerhande. Ga je trouwen, ben je zwanger, wil je een overplaatsing aanvragen, ongeval op de weg van/naar het werk, problemen op de werkvloer,…. Wij staan je bij met raad en daad.
Daarnaast helpen wij je bij het uitbouwen van je persoonlijke loopbaan door studiedagen te organiseren en je voorbeeldvragen te bezorgen van examens waar je aan wenst deel te nemen. Als lid van ACV-Transcom geniet je nog voordelen zoals premie bij geboorte, huwelijk,… 
Nog een groot voordeel indien je tewerkgesteld bent bij de spoorwegen is dat je lidgeld voor ACV-Transcom automatisch van je loon gehouden wordt. Dit zorgt ervoor dat stakingsvergoedingen probleemloos kunnen uitbetaald worden. Lid worden bij ACV-Transcom doe je dan ook met een officieel document van HR-Rail.
Ben je overtuigd laat het ons zeker weten en wij contacteren je zo snel mogelijk Heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren We hopen je snel te mogen verwelkomen. Contactgegevens